søndag 1. januar 2012

Herrekort med ny teknikk

Jepp, da var julen over, og det er nesten så jeg sier endelig. Ble litt smålei julekortene til slutt, selv om det er aldri så gøy så merker jeg at jeg sliter litt med å lage noe nytt. Det siste julekortet jeg laget ble egentlig bare ren katastrofe, og tror ikke det fortjener plass på bloggen engang. Var så tom for inspirasjon atte fy...

Så jeg tok faktisk fatt på enda et herrekort med glede. Fant meg en ny teknikk da jeg stadig sliter med å velge papir til disse kortene, og ble jaggu meg fornøyd. Fikk varmepistol og embossingpulver og pute i førjulsgave av sambo, så da var det en fornøyd Milla som satte igang med 80-årskort til sambos bestefar :)

Jeg brukte stempelputer Tim Holtz, altså Distress Ink puter og dro utover arket med svamper for å lage bakgrunn. Ble en stilig effekt syns jeg.


Så har jeg stemplet med et kantstempel på venstre siden og brukt hjørnestempel i to av hjørnene. Lagt en pebbles oppe i høyre hjørne og bling nede i hjørnet. Blingswirl liver opp litt. Motivet er et digistamp. Til jubilanten er embosset.